عنوان : گردآوری و تالیف كتاب "ساس تختخواب و روشهای پیشگیری و كنترل آن در اماكن انسانی" توسط گروه حشره شناسی پزشكی و مبارزه با ناقلین دانشكده بهداشت
 ۱۳۹۵/۰۴/۲۶

گردآوری و تالیف کتاب "ساس تختخواب و روشهای پیشگیری و کنترل آن در اماکن انسانی"  توسط گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشکده بهداشت

به منظور ارتقای سطح آگاهی کلیه دانشجویان دوره های علوم بهداشتی به چاپ رسید.

پیشگفتار نویسندگان:

امیدواریم این کتاب عصای دست متخصصین حشره­ شناس در کنترل ساس تختخواب و همچنین محققان، دانشجویان و فعالان بخش کنترل آفات بهداشتی بخصوص در زمینه کنترل این آفت شود. این کتاب شامل سه فصل است، که بترتیب در فصل اول به کلیات در مورد ساس تختخواب و در فصل دوم به روشهای پیشگیری از آلودگی به ساس تختخواب و درفصل سوم به روشهای کنترل و مبارزه با ساس تختخواب پرداختیم. می­توان گفت که این کتاب با توجه به تلاش­های فراوان انجام شده در نگارش، دارای کاستی هایی است که امیدواریم خواننده­گان آن این کاستی­ها را به ما گزارش داده تا انشالله در چاپ­های بعدی از آنها استفاده و کاستی­ها را برطرف کنیم. در پایان از همه عزیزانی که در کلیه امور این کتاب به ما کمک کرده­اند تشکر و قدردانی می­کنیم.