عنوان : كارگاه بررسی اختلالات پا و مچ پا و انتخاب كفش مناسب در دانشكده بهداشت
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
کارگاه بررسی اختلالات پا و مچ پا و انتخاب کفش مناسب در دانشکده بهداشت

کارگاه بررسی اختلالات پا و مچ پا و انتخاب کفش مناسب همراه با غرفه هایی برای خرید کفش و صندل طبی و مناسب، روز دوشنبه 1395/12/23 در محل آمفی تئاتر دانشکده  با حضور جمعی از کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی و با سخنرانی دکتر علی اصغر ارسطو دانشیار و دکترای تخصصی فیزیوتراپی برگزار شد. در این کارگاه در ابتدا ساختار آناتومیکی پای سالم با تاکید بر قوس های طولی و عرضی پاها و راستای طبیعی پاشنه، قسمت میانی و انگشتان پا و نقش آنها در گام برداشتن و راه رفتن بیان گردید. سپس اختلالات انگشتان پا شامل انحراف انگشت شست پا(هالوکس والگوس)، سفتی انگشت شست پا(هالوکس رجیدوس)، انگشت چنگکی، انگشت چکشی و... توضیح داده شد و تاثیر کفش بر پیشگیری یا تشدید این عوارض توضیح داده شد. در ادامه ضمن بیان ساختمان قسمت های متشکله کفش از جمله پاشنه و پوزه و کف کفش، لزوم انتخاب کفش بر اساس ساختار، عملکرد و راحتی و یا فیت بودن کفش تاکید گردید.
خرید کفش ترجیحا بعدازظهر ها که پا کمی متورم است صورت پذیرد، حتما دو لنگه کفش پوشیده شوند و چند قدم با آنها راه بروند تا فیت بودن کفش در حین راه رفتن نیز آزموده شود. لذا در خرید کفش صرفا بر اساس رنگ، مد و برند به احتمال زیاد نیاز فرد را تامین نمیکند.
خرید کفشهای طبی ساخت ایران که با رویه و لایه ی داخلی چرم طبیعی و کفی مناسب ساخته شده  و با مختصات آناتومیکی و فیزیولوژیکی پا سازگار می باشند توصیه گردید.