عنوان : عیادت جمعی از اعضای هیئت علمی و كاركنان دانشكده بهداشت از جانبازان سرافراز بیمارستان بوستان
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۵

عیادت جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت از جانبازان سرافراز بیمارستان بوستان
به مناسبت ایام الله دههی مبارک فجر جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت روز یکشنبه 96/11/15 ساعت 10 صبح با حضور در بیمارستان بوستان ضمن عیادت از جانبازان سرافراز با اهدای گل و شیرینی از این عزیزان تقدیر کردند. در ابتدای مراسم دکتر نیسی رئیس دانشکده ضمن قدردانی از رئیس بیمارستان و کادر درمانی آن، رشادت ها و دلاوری های جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس را یادآوری کردند.
سپس آقای مهندس عاقلی مدیر محترم بیمارستان ضمن قدردانی از حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان به ارائه توضیحاتی درباره عملکرد بیمارستان پرداخته و اظهار امیدواری کردند که حضور و بازدید قشر دانشگاهی از این گونه مکان ها تداوم داشته باشد.

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0