عنوان : برگزاری مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر در دانشكده بهداشت
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

برگزاری مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر در دانشکده بهداشت

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، مسابقات ورزشی ویژه اساتید و کارکنان در راستای ترویج فرهنگ و ارزش همگانی و سلامت عمومی با حضور پر شور اعضای هیئت علمی و کارکنان در دانشکده در دانشکده بهداشت برگزار شد در این مسابقات در 4 رشته ورزشی ،تنیس روی میز ، دارت، طناب کشی و شطرنج برگزار شد و در پایان نتایج زیر به دست آمد:

در رشته دارت که با حضور11 نفر انجام گرفت خانم نقیبی ،آقای علاقه بند و آقای آلبوجلال به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

در رشته تنیس روی میز : قهرمان مهدی احمد معظم (دانشجوی دکتری) و نائب قهرمان امیر زاهدی (دانشجوی دکتر)

دررشته شطرنج :آقای مهدی عبیاوی مقام اول را کسب کردند.

در پایان مسابقات طناب کشی گروه آقایان آلبو جلال ،مهدی عبیاوی، مزرعه،شهبازی ،وطن خواه ، بیگ پور،یباره پور، پویایی مهر برنده مسابقات شدند.

ودر مسابقات طناب کشی خانم ها گروه خانم ها نقیبی،محمودزاده،اصلانی و امیر معزی برنده شدند.