عنوان : كمپین روز جهانی زمین پاك توسط گروه بهداشت محیط دانشكده بهداشت برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۳

کمپین روز جهانی زمین پاک توسط گروه بهداشت محیط دانشکده بهداشت برگزار شد.

همزمان با دوم اردیبهشت ماه روز جهانی زمین ، همگام با سایر گروه های بهداشت محیط سراسر کشور مراسمی بصورت نمادین در راستای مقابله با آلودگی های زیست محیطی تحت عنوان « روز جهانی زمین » با حضور رئیس دانشکده و اعضای محترم هیئت علمی ، دانشجویان و کارکنان دانشکده بهداشت و نماینده سازمان زیست محیطی مردم نهاد در محل پارک ساحلی کیان پارس برگزار شد .

در این مراسم که با شعار اصلی « نه به کیسه های پلاستیکی » برگزار شد افراد حاضر پسماندهای جامد و بویژه پلاستیک های کنار ساحل کارون را جمع آوری و در سطل های زباله قرار دادند . در بخشی از این مراسم تجمع کنندگان با تشکیل زنجیره انسانی در جهت فرهنگ سازی برای افزایش آگاهی عمومی بصورت هماهنگ متن زیر را همخوانی کردند« پلاستیک ها بلای جان زمین شده اند ، ما دیگر از کیسه های پلاستیکی استفاده نمی کنیم . مردم عزیز ایران: شما هم به کمپین ما بپیوندید » شایان ذکر است از اهداف این مراسم 1- جلب توجه عموم مردم ، شهروندان و سازمان ها به حفظ محیط زیست  و مقابله با الودگی ها ، 2- ایجاد انگیزه و تشویق جهت تشکیل و تقویت سازمان های زیست محیطی فعال مردم نهاد، 3- پوشش خبری و رسانه ای در راستای آموزش فرهنگ سازی و تقویت اراده ملی در مقابله با آلودگی ها بوده است . روز زمین روزی برای افزایش آگاهی و قدردانی نسبت به محیط زیست کره زمین است . این روز به منظور ایجاد آگاهی جهانی و نیز سپاسگزاری از مواهب زمین و منابع و ذخایر طبیعی آن است که از سوی سازمان ملل  متحد نیز هر سال طبق مراسم ویژه ای در سراسر جهان برگزار می شود . مسأله آلودگی زمین یکی از مسائل عمده محیط زیست و دغدغه عمده ای برای دست اندرکاران بهداشت محیط و محیط زیست در سراسر جهان است . یکی از این معضلات میزان تولید زباله در سراسر جهان است به گونه ای که یافتن محل دفن صحیح و بهداشت پسماند از مسائل مهم بخصوص در بسیار از کشورهای در حال توسعه است . همچنین با توجه به روند رو به رشد و فزاینده تولید پلاستیک در دنیا و ورود آن به زندگی روزمره « نه به کیسه های پلاستیکی » به عنوان شعار امسال روز زمین پاک اعلام شد.