عنوان : دیدار با خانواده شهید مدافع حرم حسن حزباوی
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۲

دیدار با خانواده شهید مدافع حرم حسن حزباوی
تعدادی از اعضای هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان روز سه شنبه 97/2/18  با حضور در منزل شهید با خانواده معظم شهید دیدار و ادای احترام کردند.
در این دیدار همسر شهید ضمن تشکر از حضار گفتند شهادت لیاقت می خواهد و یکی از همرزمان شهید 3 روز بدون آب و غذا در محاصره داعشی ها بود اما زنده ماند و الان ایران است . وی افزود از اینکه مانع سعادت ابدی شهید نشدم خوشحالم چرا که یکی از دوستان شهید به درخواست همسرشان سوریه نرفتند اما در ایران در اثر عارضه قلبی درگذشتند.
شایان ذکر است این رزمنده شجاع مدافع حرم 4 آذر در درگیری با تروریست های تکفیری در منطقه درعا سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. ایشان دانشجوی مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و دارای 3 فرزند بوده و متولد 1361 در منطقه کوت عبدااه اهواز می باشند.
روحش شاد و یادش گرامی باد.