عنوان : مراسم بزگداشت روز 16 آذرماه و روز دانشجو در دانشكده بهداشت برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۸

مراسم بزگداشت روز 16 آذرماه و روز دانشجو در دانشکده بهداشت برگزار شد
به مناسبت سالروز 16 آذر و گرامیداشت روز دانشجو مراسمی در تاریخ 97/9/12 در محوطه دانشکده بهداشت برگزار شد .در این مراسم که با حضور گرم و پر شور دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشکده برگزار گردید. ابتدا پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ،ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر نیسی ضمن تبریک این روز به بیان اتفاقات روز شانزدهم آذر ماه پرداختند و از سیاست های استعماری دولت آمریکا از گذشته تا کنون نکاتی را بیان نمودند.پس از آن حجه الاسلام زرشناس استاد حوزه علمیه و دانشگاه پیرامون مسائل اجتماعی فضای دانشجویی و مشکلات روحی روانی احتمالی آن با دانشجویان حاضر در مراسم به بحث و گفتگو پرداختند. در پایان نیز بعد از اجرای مسابقاتی مفرح در بین شرکت کنندگان و پذیرایی ویژه و توزیع گل و شیرینی ، مراسم خاتمه یافت.