عنوان : برنامه ماهانه زیارت خانواده شهدا
 ۱۳۹۷/۱۱/۰۱

برنامه ماهانه زیارت خانواده شهدا
در راستای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و احترام و تکریم از خانواده های ایشان پیرو برنامه های گذشته ، در تاریخ چهار شنبه 26 دی ماه توفیق زیارت خانواده یکی از شهدای مدافع حرم حاصل شد که در دی ماه سال 94 در عملیات آزاد سازی شهرکهای شیعه نشین نبل و الزهرای سوریه به درجه رفیع شهادت نائل گردید بنام روحانی شهید شیخ مصطفی خلیلی. در این برنامه معنوی ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر نیسی و جمعی از اغضای محترم هیات علمی دانشکده بهداشت و تعدادی از کارکنان محترم حضور داشتند علاوه بر آن حضور معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر کرمی نیز در این جلسه موجب مباهات شرکت کنندگان در این مراسم گردید . در ابتدا آقای دکتر نیسی مطالبی در خصوص جایگاه شهید وشهادت بیان و نسبت به خانواده شهید ادای احترام نمودند .پس از آن تعدادی ازحاضرین نیز به بیان انکاتی در همین رابطه پرداختند .برادر شهید خلیلی و همسر و مادر شهید هم پیرامون خصوصیات اخلاقی شهید مصطفی خلیلی خاطراتی بیان نمودند ودر پایان هدایایی به رسم یادبود به خانواده شهید تقدیم شد.