جمعه, 9 اسفند 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
نشست تخصصی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشكده بهداشت در سالن اجتماعات دانشكده بهداشت برگزار گردید .

نشست تخصصی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشكده بهداشت  در تاریخ دوشنبه 9/10/98 از ساعت 11:30 -8:30 در سالن اجتماعات دانشكده بهداشت برگزار گردید . در این نشست جناب آقای دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان ، جناب آقای مهندس شریفی ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان غرب اهواز ، خانم محجوب مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت معاونت بهداشت ، کارشناسان مسئول آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مراکز بهداشت  شرق و غرب اهواز و 80 نفر از رابطین آموزشی مراکز بهداشتی حضور داشتند.  هدف این نشست " دستیابی به درک مشترک از جایگاه و کارکرد کنونی رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت جهت حرکت موثرتر در مسیر پاسخگوئی اجتماعی نظام سلامت " بود.در این جلسه به موضوعات تخصصی آموزش بهداشت پرداخته شد و درادامه  ،جلسه به صورت پرسش و پاسخ و جمع بندی نظرات مدعوین برگزار گردید.

V5.5.2.0